Nieuws

Workshop "Omgaan met verlies"

M.O.S. organiseert op maandag 20 mei een workshop “Omgaan met verlies”. Deze workshop is specifiek voor vrijwilligers in Smallingerland die graag meer over dit onderwerp willen weten. Soms kunnen verliezen het leven van iemand blokkeren. Misschien jezelf of iemand in je directe omgeving. Dan ontstaat het verlangen om jezelf of anderen te helpen om de weg weer te vinden.

Lees verder

Geplaatst op 09 mei

mdha

"Meer dan handen" award

Tijdens het vrijwilligersevent op 19 december, ontving Karen Hooghiemster de Smallingerlandse “Meer dan handen” award uit handen van wethouder Piet de Ruiter.

Lees verder

Geplaatst op 24 januari

plattegrond

Meedenkers gezocht voor buurtverzorgers

Het project Buurtverzorgers wordt binnenkort gestart door de Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.). Om de dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van de inwoners in Drachten, is M.O.S. op zoek naar mensen die willen meedenken over het project of willen meewerken aan het project.

Lees verder

Geplaatst op 18 januari

mdha

Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier.
Hiervoor verdienen vrijwilligers erkenning en waardering.
Naast de landelijke uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen heeft de gemeente Smallingerland er voor gekozen ook binnen de gemeente een ‘bijzondere’ vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

Lees verder

Geplaatst op 22 november