Nieuws

plattegrond

Meedenkers gezocht voor buurtverzorgers

Het project Buurtverzorgers wordt binnenkort gestart door de Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.). Om de dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van de inwoners in Drachten, is M.O.S. op zoek naar mensen die willen meedenken over het project of willen meewerken aan het project.

Lees verder

Geplaatst op 18 januari

Happy-New-Year-Party-Images

Gesloten tijdens vakantie

Centrum Talent is van 24 december t/m 6 januari gesloten.

Wij wensen u fijne feestdagen en een knallend 2019!!

Lees verder

Geplaatst op 19 december

Christina-Millet-Droomkaravaan-1

Vrijwilligersevenement

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn kostbaar voor de samenleving. Zonder de inzet van vrijwilligers zou er in Smallingerland veel minder tot stand komen. Vrijwilligers dragen er toe bij dat er veel activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, dat de speeltuin in de wijk open is, dat ouderen bezoek krijgen, dat er muziekfestivals worden georganiseerd en ga zo maar door.
Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor de samenleving organiseert de M.O.S. (Maatschappelijke Onderneming Smallingerland) een event voor vrijwilligers in Smallingerland. Tijdens dit event kunnen de vrijwilligers genieten van een lekker buffet en de prachtige voorstelling “De droomkaravaan” door Christina Millet.
Christina heeft jarenlang ervaring als verteller en runt haar eigen Nasrudin Verteltheater in Deventer.

Lees verder

Geplaatst op 22 november

mdha

Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier.
Hiervoor verdienen vrijwilligers erkenning en waardering.
Naast de landelijke uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen heeft de gemeente Smallingerland er voor gekozen ook binnen de gemeente een ‘bijzondere’ vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

Lees verder

Geplaatst op 22 november