NLdoet, doe je mee?

Op 15 en 16 maart is het weer NLdoet. De twee dagen waarop vrijwilligers en aanbieders elkaar kunnen vinden en helpen.
Wil je graag wat doen voor een ander, of heb je als instelling, vereniging of zorgorganisatie een mooie klus……….

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren.

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven.

Wil je als vrijwilliger of organisatie meer informatie kijk dan gerust op NLdoet

NL doet