"Meer dan handen" award

Tijdens het vrijwilligersevent op 19 december, ontving Karen Hooghiemster de Smallingerlandse “Meer dan handen” award uit handen van wethouder Piet de Ruiter.

mdha

Mdha promotie

Karen is genomineerd door medevrijwilliger Siepy van Klaarbergen. Dit vanwege haar grote inzet voor de activiteiten in en rond de Multi Functionele Accommodatie ‘de Bouwen’.
Karen is blij met de prijs en was erg verrast door de nominatie. Ze is blij met de waardering voor de inzet van vrijwilligers. Ze deelt deze waardering graag, want ze geeft aan dat dit mooie werk ook door inzet van anderen tot stand komt. Ze zegt hierover: “ik ben gewoon onderdeel van die activiteiten en doe dat niet alleen. Net als anderen draag ik een steentje bij.”

Karen wordt door de gemeente Smallingerland ook voorgedragen voor de landelijke Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Deze vrijwilligersprijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven.

Je kunt op Karen stemmen via http://www.vrijwilligersprijzen.nl. Stemmen kan tot en met 11 februari 2019. Iedereen kan een stem uitbrengen op een project en/of een vrijwilliger.