Talent gesloten tot 6 april 2020

In verband met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is ook Centrum Talent genoodzaakt haar deuren te sluiten tot 6 april.
M.O.S. volgt hierin de landelijke richtlijnen van de RIVM. Als Maatschappelijke Onderneming Smallingerland nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en stellen de veiligheid en gezondheid van onze werknemers en vrijwilligers voorop. Omdat we op dit moment nog geen kijk hebben op de vooruitzichten en dit voor iedereen een nieuwe uitzonderlijke situatie is vragen hiervoor uw begrip. Mochten er vanuit de Rijksoverheid nieuwe voorschriften komen die gevolgen hebben voor Centrum Talent / M.O.S., dan brengen wij u hiervan op de hoogte via onze social media kanalen.

De activiteiten en bijeenkomsten die in de komende weken plaats zouden vinden schuiven op naar een nader te bepalen datum. Heeft u zich al opgegeven voor een van deze activiteiten of bijeenkomsten dan zult u op de hoogte worden gehouden betreffende een nieuwe datum. Had u zich nog niet ingeschreven houdt dan onze social media kanalen in de gaten.

De volgende activiteiten zullen worden verschoven naar een nieuwe datum
Informatie bijeenkomst Duaaltraject op 18 maart
Dialoog: Vrijwilligerswerk; met of zonder taal op 7 april

U kunt ons direct bereiken via;
Amanda van der Veen, a.vanderveen@mosweb.nl, 06-43807579: Taalcoach – Tolkenpool – Aan de Slag – Duaaltraject – Dialoog
Jeannette Kooi – Bergsma, j.kooi@mosweb.nl, 06-31597705: Trainingen en workshops – Organisaties – Vrijwilligers – Klussenservice

Het algemene nummer van M.O.S. is 0512 – 515598.