Vrijwilligersprijzen 2020

Kent u dé vrijwilliger van 2020?

Wie verdient volgens u de Meer dan handen award Smallingerland 2020, dé vrijwilligersprijs van Smallingerland? Kent u iemand die dit dubbel en dwars verdient? Meld deze persoon dan nu aan.

Er zijn veel mensen binnen de gemeente Smallingerland die zich af en toe of regelmatig vrijwillig inzetten. Juist nú, mogen deze vrijwilligers best extra in het zonnetje gezet worden. Weet u een vrijwilliger die dit verdient? Stuur ons dan een motivatie met daarin wie u op wilt geven, wat diegene doet en waarom u vindt dat deze vrijwilliger de Meer dan handen award Smallingerland 2020 verdient. De winnaar van de prijs zal ook aangemeld worden bij de landelijke ‘Nationale Vrijwilligers Prijzen, Meer dan handen! 2021’.

2021, het Nationaal jaar voor vrijwillige inzet. Het NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) organiseert jaarlijks mooie prijsuitreikingen rondom vrijwilligers/vrijwilligerswerk. Zo ook voor lokale vrijwilligersinitiatieven. De selectiecommissie van NOV zorgt ervoor dat mooie projecten en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet zetten.

Het thema vanuit het NOV is in 2021; nieuwe gezichten werven, ontvangen en behouden. Lokale initiatieven melden zich aan met een kort filmpje of vlog waarin zij duidelijk maken hoe hun initiatief nieuwe gezichten binnenhaalt. Wat hebben zij gedaan zodat deze nieuwe gezichten zich thuis voelen bij hun organisatie of initiatief? Een commissie vanuit het NOV selecteert in totaal 12 genomineerden die pas op de dag van de uitreiking horen wie van hen de winnaar is. Hoe dan ook winnen ze alle 12 een professioneel filmpje ter waarde van 3.000,- euro. De jury van het NOV kent één winnaar een extra prijs toe.

Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersinitiatief waar van u vindt dat deze een prijs verdient? Meld deze persoon of initiatief aan vóór 1 november 2020 via deze link. In december zullen we de winnaar bekend maken!

We zijn benieuwd naar uw opgave!