Boodschappenhulp

Het Corona virus heeft veel invloed op ons dagelijks leven. Niet iedereen kan of durft hierdoor nog naar de supermarkt te gaan. Wil jij in deze moeilijke tijd iemand helpen door boodschappen voor hem of haar te doen? Of heb je zelf hulp hierbij nodig?

Aanmelden kan hier.

De rol van Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.) in het project Boodschappenhulp is het bemiddelen tussen vraag- en aanbod als het gaat om hulp bij boodschappen. Dit gaat als volgt in zijn werk;

- Via het formulier geef je aan of je hulp wilt bieden of hulp wilt ontvangen.
- M.O.S. matcht iemand die zelf geen boodschappen kan of durft te doen aan een boodschappenhulp.
- Na de match ontvangen beide partijen elkaars gegevens (daar waar kan via de e-mail en indien nodig telefonisch)
- Vanaf hier stopt de verantwoordelijkheid van M.O.S. en ligt de verantwoordelijkheid bij de boodschappenhulp en de ontvanger van de hulp. Er kan onderling contact met elkaar gezocht worden en afspraken gemaakt worden.
- Beide partijen worden ten zeerste geadviseerd om de richtlijnen van het RIVM in het contact serieus te nemen.
- Geef NOOIT uw pincode aan een boodschappenhulp.

Voor vragen kunt u mailen en/of bellen naar;
Amanda van der Veen – a.vanderveen@mosweb.nl – 06 4380 7579
Jeannette Kooi – Bergsma – j.kooi@mosweb.nl – 06 3159 7705