#Rondjelopen Drachten met Ria Kroesen en burgemeester Jan Rijpstra

Maandag 22 maart was het dan zover, de uitreiking van de Smallingerlandse Meer dan Handen Award 2020!

Foto uitreiking 1

Ria Kroesen werd in december 2020 verrast met het nieuws dat zij de Smallingerlandse Meer dan Handen Award 2020 had gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale van Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.) en de gemeente Smallingerland. Dennis Zijlstra van Sportbedrijf Drachten begon zijn aanmelding voor Ria Kroesen met de woorden: “Door haar passie voor wandelen motiveert Ria veel mensen om in beweging te komen. Ze gebruikt het bewegen als middel om mensen met elkaar in contact te brengen.” Ria is betrokken bij verschillende wandelgroepen in Drachten en naast bewegen is ook het sociale aspect hierbij erg belangrijk.

Burgemeester Jan Rijpstra en Ria hebben maandag 22 maart gezamenlijk een wandelroute in Drachten gelopen. Na afloop van de wandeling mocht Ria de Smallingerlandse Meer dan Handen Award in ontvangst nemen vanwege haar inzet om mensen enthousiast te maken voor wandelen.

De route die Ria en burgemeester Jan Rijpstra hebben gelopen is te vinden op de website www.routeyou.com . Ria levert verschillende wandelroutes in Drachten aan bij deze website. Vul de zoekterm: ‘#rondjelopen Drachten’ in en je vindt verschillende wandelroutes in Drachten en omgeving. Dit zijn routes in verschillende omgevingen en afstanden. De routes zijn tussen 2,7 tot 6 km. De langere routes zijn naar eigen inzicht in te korten.