Diensten

versterken

Versterk uw organisatie

Bij Centrum Talent is allerhande kennis en materiaal beschikbaar op het gebied van vrijwillige inzet. Hier vindt u informatie over Goed Geregeld, de vrijwilligersverzekering, onkostenvergoeding en vrijwilligerswerk en uitkering.

Lees verder
verbinden

Bemiddeling

Centrum Talent heeft een divers en ruim aanbod vacatures in haar bestand. Er zijn vacatures voor langere tijd, maar ook voor kortere evenementen. Via de knop vacatures bovenaan in de zoekbalk vindt u het meest recente aanbod. Ook in onze etalage hangen verschillende vacatures om u een idee te geven van het aanbod. Centrum Talent koppelt u aan een (vrijwilligers)organisatie die op zoek is naar vrijwilligers voor bepaalde werkzaamheden. Zo krijgt u de kans uw talenten in te zetten op een plek die bij u past.

Lees verder
promotie

Promotie

Centrum Talent promoot vrijwilligerswerk op allerlei verschillende manieren. Zo worden alle vacatures in de vacaturebank op de website geplaatst. Daarnaast promoten we het vrijwilligerswerk op onze Facebookpagina en hangen er verschillende vacatures in de etalage. Centrum Talent werkt actief mee aan de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet en verzorgt presentaties over vrijwillige inzet.

Lees verder
Gereedschap

Klussenservice

Een kleine tuinklus? Hulp nodig bij de boodschappen? Een technisch mankement in huis?

Talent heeft een groep enthousiaste vrijwilligers die de volgende werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren:

  • eenvoudige technische klussen
  • kleine tuinklussen
  • boodschappen doen

De boodschappenservice is een vrijwilligersinitiatief van de heer Akop en alleen beschikbaar in Drachten, omdat hij hiervoor de fiets gebruikt.

Lees verder