Diensten

versterken

Versterk uw organisatie

Bij Talent is allerhande kennis en materiaal beschikbaar op het gebied van vrijwillige inzet. Tevens kunt u bij Talent terecht voor advies, o.a. over het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid of het vinden van financieringsbronnen. Hier vindt u informatie over de vrijwilligersverzekering, onkostenvergoeding en vrijwilligerswerk en uitkering.

Lees verder
verbinden

Bemiddeling

Talent heeft een divers en ruim aanbod vacatures in haar bestand. Er zijn vacatures voor langere tijd, maar ook voor kortere evenementen. Via de knop vacatures bovenaan in de zoekbalk vindt u het meest recente aanbod. Ook in onze etalage en in de vacatureladder die op diverse plekken van de welzijnsorganisatie te vinden is, krijgt u een idee van het aanbod.
Talent koppelt u aan een (vrijwilligers)organisatie die op zoek is naar vrijwilligers voor bepaalde werkzaamheden. Zo krijgt u de kans uw talenten in te zetten op een plek die bij u past.

Lees verder
promotie

Promotie

Talent promoot vrijwilligerswerk op allerlei verschillende manieren. Zo heeft ze elke twee weken ruimte in de plaatselijke huis-aan-huiskrant Breeduit voor het aankondigen van vacatures, benadert ze vrijwilligers voor een wekelijks artikel in Breeduit, maakt ze haar vacatures bekend in verschillende locaties van de welzijnsorganisatie, werkt ze actief mee aan de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet en verzorgt ze presentaties over vrijwillige inzet.

Lees verder
Gereedschap

Klussenservice

Een kleine tuinklus? Hulp nodig bij de boodschappen? Een technisch mankement in huis?

Talent heeft een groep enthousiaste vrijwilligers die de volgende werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren:

  • eenvoudige technische klussen
  • kleine tuinklussen
  • boodschappen doen

De boodschappenservice is een vrijwilligersinitiatief van de heer Akop en alleen beschikbaar in Drachten, omdat hij hiervoor de fiets gebruikt.

Lees verder