NL DOET 2018

Jaarlijks in maart vindt de grootste vrijwilligersactie in Nederland plaats. NLdoet zet de schijnwerpers twee dagen op vrijwillige inzet. In samenwerking met Stichting Present werkt Talent ook mee aan deze actie van het Oranjefonds.

Het was een groot succes. Fractieleden, wethouders en bewoners van het AZC hebben samengewerkt bij verschillende klussen. Een brunch verzorgen op de Warrenhove, klussen bij Passiflora, Pannenkoeken bakken op verschillende plekken, wandelen met cliënten van Talant. De beide dagen waren een groot succes.
IMG_0341

IMG_0341

Dit jaar zullen de handen uit de mouwen gestoken worden op 9 en 10 maart. Via NLDoet zijn er veel verschillende klussen aangemeld. Stichting Present en Talent hebben zich ook ingeschreven op verschillende klussen om samen met fractieleden en wethouders, bewoners van het AZC en andere enthousiaste burgers lekker aan de slag te gaan en bij de verschillende organisaties te helpen die zich hebben aangemeld. Het beloven twee actieve dagen te worden!

018--NL-DOET-2017"

doe mee