Vrijwilligersmarkt!

Vrijwilligerswerk, ontdek het zelf!
Tegenwoordig kun je je makkelijker dan ooit inzetten voor doelen die je belangrijk vindt en kun je vrijwilligerswerk goed laten aansluiten op jouw agenda of de buurt waar je woont. Vrijwilligerswerk maakt gezond, het vergroot je zelfvertrouwen, levert sociaal contact op en het is vaak ontzettend leuk om te doen.

Op woensdag 26 februari 2020 tussen 14:00 – 16:00 uur, kun je dit zelf ontdekken door kennis te maken met allerlei organisaties die met vrijwilligers werken en/of vrijwilligers zoeken.

In Sûnenz (Burgemeester Wuiteweg 140B in Drachten) is een vrijwilligersmarkt waar verschillende organisaties staan waarmee je in gesprek kunt gaan. Op een originele manier laten deze organisaties zien wat ze doen, waar ze voor staan en wat voor vrijwilligers zij zoeken. Wie weet werken deze organisaties aan het doel waar jij al om geeft. Zo maak je niet alleen positieve impact voor een ander maar werk je actief mee aan de verandering die je wil zien.

Lijkt het je leuk om als organisatie of vereniging op de markt te staan? Om op deze manier je organisatie of vereniging op originele wijze voor het voetlicht te brengen? Dat kan! Geef je dan op via de volgende link; https://forms.gle/DEL2qgGEmh5qYabj6 . Voorafgaand aan de markt kun je, je als organisatie of vereniging opgeven voor een netwerklunch. De kosten hiervoor zijn €7,50 en voor eigen rekening. Betalen kan tijdens de lunch, ook met de pin.

Deze vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door, Support Fryslan, Noorderbrug, Talant, St. AanZet, M.O.S, ZuidOostZorg en Humanitas.